slogan

Veel gestelde vragen

Is 12daterree echt helemaal gratis?

Ja,het gebruik van 12DateFree is altijd volledig gratis en je hebt dezefde functionaliteiten als bij Lexa en Relatieplanet.

 

Hoe kan ik me aanmelden bij 12datefree?

Ga naar onze home pagina en klik op de button “Meld je nu aan”.  Als je dit  gedaan hebt ontvang je direct een bevestigingsmail van 12DateFree. Volg de instructies op die in deze e-mail staan.  Zodra je dit hebt gedaan is je account geactiveerd .

 

Wie kunnen zich bij  12datefree aanmelden?

Om je aan te melden op onze dating site moet je  minimaal 18 jaar zijn.

 

Kan iedereen mijn persoonlijkegegevens inzien?

Nee. De persoonlijke gegevens zoals naam,  achternaam, adres, e-mail  adres  zijn niet zichtbaar voor andere gebruikers. Alleen de gemachtigde werknemers  van 12datefree kunnen die gegevens inzien. Zij zullen hierbij strikte privacy en geheimhouding in acht nemen. Voor de uitgebreide privacy bepalingen verwijzen we je naar ons privacy-beleid.

 

Hoe kan ik inloggen?

Je kunt inloggen met je gebruikersnaam en je wachtwoord.

 

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Ga naar de home pagina, klik op “mijn profiel” daarna op” accountinstellingen”.Je kunt nu je wachtwoord wijzigen en vervolgens op “Wijzigingen opslaan” klikken.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten wat moet ik nu doen?

Links bovenaan de pagina zit een button “Inloggen”. Door hierop te klikken kom je opeen pagina waar staat Wachtwoord vergeten door hier op te klikken krijg je de melding van 12datefree om je gebruikersnaam in te vullen. Als je dit gedaan hebt en op Nieuw wachtwoord aanvragen klikt krijg je van 12datefree  een bevestigingsmail om je wachtwoord te veranderen.

 

Mag ik mijn profielnaam wijzigen?

Nee het is niet mogelijk om je profielnaam  te wijzigen.

 

Ik wil iets wijzigen in mijn profiel  kan dat?

Ga naar de home pagina, klik op “ mijn profiel”, daarna op “mijn profiel wijzigen”. Ben je klaar met het wijzigen vergeet dan niet op “Wijzigingen opslaan” te kllikken. Als je dit vergeet worden de wijzigingen namelijk niet doorgevoerd.

 

Wat is snel zoeken?

Via de homepage kun je snel zoeken met beperkte zoekcriteria zoals geslacht en leeftijd.

 

Wat is uitgebreid zoeken?

Met uitgebreid zoeken kun je alle beschikbare zoekcriteria aangeven waaronder kleur ogen, gewicht, lengte, opleiding enzovoort.

 

Hoe kan ik chatten?

Nadat je bent ingelogd ga je naar het profiel van een gebruiker. Klik op de button "Chatten"  waarbij vervolgens het gespreksscherm automatisch wordt geopend.

 

Ik wil even niet gezien worden op 12datefree kan dat?

Ja, het kan zijn dat je even niet gezien wilt worden door anderen op 12datefree. Je hoeft dan niet gelijk je account  te verwijderen. Ga naar de home pagina, klik op “ mijn profiel” dan account instellingen. Hier vind je de button Account deactiveren. Door hierop de klikken ben je dan niet meer zichtbaar voor andere gebruikers. Als je weer gezien wilt worden door andere gebruikers kun je gewoon weer inloggen en ben je weer geactiveerd  op 12datefree.

 

Hoe kan ik mijn account definitief verwijderen?

Ga naar de home pagina, klik op “ mijn profiel”, dan account instellingen. Hier vind je de button  uw account verwijderen “.  Als je dit hebt gedaan is je profiel volledig verwijderd en niet meer terug te draaien.

 

Kan ik ook een andere gebruiker blokkeren?

Ja dat is mogelijk. Onderaan het profiel van de gebruiker staat een button “Gebruiker blokkeren”. Als je hier op klikt dan blokkeer je de gebruiker. De gebruiker kan dan geen contact met je zoeken.

 

Hoe kan ik deze blokkade ongedaan maken?

Door naar het profiel van de gebruiker te gaan. Onderaan het profiel van de geblokkeerde gebruiker staat “Gebruiker deblokkeren”. Als je hier op klikt kan de gebruiker weer contact met je zoeken.

 

Hoe moet ik een foto plaatsen?

Ga naar de home pagina, klik op “ mijn profiel”, daarna op “profiel wijzigen”. Bij foto’s staat een button afbeeldingen selecteren.

 

Hoeveel foto’s mag ik op mijn profiel  zetten?

Je mag 6 foto’s op je profiel plaatsen.

 

Waarom zijn mijn foto's nog niet zichtbaar?

Foto's en teksten worden normaal gesproken binnen 24 uur gekeurd. Pas na goedkeuring worden deze zichtbaar voor andere gebruikers.

 

Ben ik verplicht een foto te plaatsen?

Het is niet verplicht om een foto te plaatsen.  De kans op meer reacties is veel groter als je een leuke foto op je profiel plaatst.

 

Welke foto’s mag ik op mijn profiel zetten?

De foto die als eerste gezien wordt op je profiel  moet een herkenbare en recente foto van jezelf zijn.De kans op een succesvolle date wordt hierdoor alleen maar groter! De andere  kunnen foto’s zijn  van  vakantie, hobby’s.  Deze foto’s moeten voldoen aan de voorwaarden die je terug kan vinden onder gebruikersvoorwaarden. Voordat de foto’s  geplaatst worden moeten ze eerst worden goedgekeurd door 12Datefree. Na goedkeuring worden de foto’s pas  geplaatst.

 

Hoe kan ik een foto verwijderen of toevoegen?

Ga naar de home pagina, klik op “mijn profiel” daarna op” profiel wijzigen”.  Bij foto’s, je ziet dan onderaan de foto een kruisje staan als je hier op klikt wordt de foto verwijderd. Als je je profielfoto wilt wijzigen moet je een foto kiezen en  op het grijze poppetje, staat onderin de foto, klikken deze foto wordt dan je nieuwe profielfoto.